Despre noi

Povestea noastra

Desi suntem o firma de IT, povestea noastra este in primul rand despre oameni, echipa, relatii si pasiune. Calculatoarele, serverele, softurile si echipamentele IT sunt pasiunea echipei noastre.

Din aceasta reunire au aparut o viziune si o misiune care ne inspira zilnic, ne emotioneaza cand ne multumesc clientii nostri si ne face sa continuam in momentele dificile.

Misiunea Net Comm Sys este sa va oferim din toata inima si la cele mai inalte standarde de calitate “servicii IT insufletite”.

Inceputurile

Nu a fost chiar “o data ca niciodata si nici intr-un regat, ci in anul 2002 si intr-o camera unde doi tineri reparau calculatoare, pasind pe drumul antreprenoriatului. Florin avea background de cercetator in fizica, pasiune pentru IT si viziunea de a oferi servicii exceptionale, perfect adaptate nevoilor clientului. Andrei, un IT-ist profesionist si dedicat, atent mereu la detalii, condus de dorinta de a vedea ca lucrurile merg perfect in infrastructura clientului.

Inceputul nu a fost usor, dar lucrul din pasiune a asternut peste acele vremuri un aer de poveste de care ne amintim cu nostalgie.
Si povestea crestea odata cu numarul de clienti si comenzi, iar satisfactia clientilor era rasplata noastra cea mai mare.

Provocarea

Ca o trezire brusca dintr-un vis frumos ne-a lovit situatia din anul 2008. Deja echipei se alaturasera colegi din departamentele tehnic si achizitii. Alinierea echipei, ascutitul sabiilor si tehnicile de lupta nu ne-au protejat de criza financiara si efectele ei subtile, dar periculoase: intarzieri in plata facturilor, probleme de cashflow, negocierea de catre furnizori a conditiilor, reducerea incasarilor.

Revenirea

Ne-am strans la un loc, ne-am strans randurile, ne-am strans si la punga si din pacate ne-am strans si mana de ramas bun cu unii dintre colegi. La acea vreme, aceste momente lipseau din cartile de antreprenoriat, iar experientele proprii pareau coplesitoare.

Cu toate acestea, misiunea de a oferi serviciile IT insufletite nu ne-a lasat sa renuntam.

Dupa 2011 echipa s-a imbogatit prin aducerea de colegi noi, cu variate competente, managementul a participat la cursuri de business, iar baza de cunostinte a firmei a crescut rapid.

Am recrutat intensiv si am ales doar colegi care sa ne impartaseasca viziunea.

Am dezvoltat politici, proceduri si regulamente care sa ne fereasca de erori. Am inceput sa tinem cursuri de pregatire pentru juniori in IT/ internship si ne incarcam cu energie de fiecare data cand ne multumesc pentru cate au invatat de la noi. Am continuat sa ramanem fideli convingerii de a furniza servicii IT la standarde inalte, mereu cu insufletire.

Si ar putea povestea noastra sa continue cu “si-au oferit servicii insufletite pana la adanci batraneti”, dar preferam sa impartasim cu voi obiectivele noastre de business asumate in 2017: ne-am reinnoit promisiunea de a presta servicii care depasesc asteptarile clientilor, ne-am asumat greselile si am invatat din ele, iar acum ne dorim sa oferim servicii profesionale cu acelasi entuziasm, dar acum dublat si de experienta pentru cat mai multi dintre dumneavoastra.

Hai sa ne cunoastem!

11 + 15 =